Toimitus

Lehtiset on Suomen elokuva-ja mediatyöntekijät SET ry:n julkaisema audiovisuaalisen alan tekijälähtöinen kulttuurilehti. Lehtisetin julkaisemat jutut edustavat vapaiden kirjoittajien näkökulmaa eivätkä ne ole SET ry:n hallituksen virallisia kannanottoja.

Suomen elokuva- ja mediatyöntekijät SET on ammattiliitto ja kulttuurijärjestö, joka edustaa elokuva- ja tv-työntekijöitä. SET:in jäsenet työskentelevät pitkien elokuvien, lyhyt-, dokumentti-, video- ja mainoselokuvien sekä tv-ohjelmien tuotannoissa. Jäseniä on yli 700. He toimivat kaikissa elokuva-, tv-, video- ja av-tuotannon ammateissa: assistentteina, grippeinä, kuvaajina, lavastajina, leikkaajina, ohjaajina, valaisijoina, äänittäjinä jne. Myös alan opiskelijat voivat liittyä SETiin.

SET:in kattojärjestö on Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto TEME. Teme on Suomen suurin taide- ja kulttuurialojen ammattiliitto. Teme edustaa esittävien taiteiden, media- ja av-alojen työntekijöitä, taiteilijoita ja itsensätyöllistäjiä. SET:in toimintaa johtaa vuosittain valittava hallitus.